Persoonlijk contact

Een vruchtbare samenwerking begint met elkaar leren kennen. Kijken of er een klik is. Vertrouwen opbouwen.

Bel me op 06 174 1 4711
voor vragen of een vrijblijvende prijsindicatie
of mail naar: info@marioverhoeven.nl

Referenties:

Van doorslaggevend belang
"Vandaag is de beoordeling binnengekomen en hebben we de aanbesteding gewonnen. Jouw bijdrage is daarbij van groot belang geweest. Misschien zelfs wel van doorslaggevend belang. Heel erg bedankt voor je prestatie en de fijne samenwerking."
Robbert Veltkamp, directeur Velco

Ze heeft ons anders naar onze inschrijvingen laten kijken
"Mario heeft ons uitstekend geholpen door een groot aantal inhoudelijke stukken voor een inschrijving van een aanbesteding te redigeren. Ondanks dat dit helaas volledig op afstand moest, was de samenwerking met Mario uiterst prettig en hebben wij maar weer eens geconstateerd dat tekstschrijven een vak is.

We hebben gewonnen. Mario heeft ons geholpen om onze inschrijving beter te structureren en beter leesbaar te maken. Niet alleen heeft Mario ons geholpen de aanbesteding te winnen, ze heeft ons ook anders laten kijken naar onze inschrijvingen. Mario, bedankt voor je onmisbare hulp en prettige samenwerking!"

Roel Bolt, UNIT4 - internationaal bedrijf voor ict-oplossingen voor hoger en universitair onderwijs

Luistert goed naar de wensen en vertaalt deze op de juiste manier naar duidelijke tekst
"Mario heeft ons tot nu toe twee keer uitstekend geholpen met het opstellen van pakkende teksten voor een aanbesteding. Een aanbestedingstekst schrijven is echt een vak apart en als een MKB bedrijf hebben wij die specialisatie zelf niet in huis. Daarom zijn wij opzoek gegaan naar een tekstschrijver. Mario heb ik gevonden via Linkedin.

Zij heeft zich helemaal verdiept in ons bedrijf en schrijft in de stijl alsof ze hier zelf werkzaam is. Het voelt alsof we al jaren samen werken. Haar manier van schrijven is precies in de stijl die ik in mijn hoofd heb maar zelf niet goed kan verwoorden. Beide keren dat we gebruik hebben gemaakt van haar diensten hebben wij de aanbesteding gewonnen! Dat zegt genoeg toch? '' Mario luistert goed naar de wensen van de klant en weet deze op de juiste manier te vertalen naar een duidelijke tekst.''

Nancy Hommerson, eigenaar schoonmaakbedrijf Hommerson

De aanbesteding gewonnen met simpele, doeltreffende teksten
"Mario Verhoeven heeft op adequate en prettige wijze onze inschrijving op een aanbesteding meegeschreven. Zij verdiept zich in de materie en in de eisen rond de aanbesteding. En vertaalt dat in wat en hoeveelheid tekst die er nodig is om de inschrijving succesvol te laten zijn.

Mario begeleidt dit proces door mee te denken en de juiste mensen op het juiste moment te betrekken op de inhoud. Ze is creatief in het bedenken van de passende tekstvoorstellen. Door simpele, doeltreffende en compacte teksten te schrijven. En het resultaat was er! We hebben de aanbesteding gewonnen!"

Hetty van Oldeniel, bestuurder & toezichthouder grote zorgorganisatie

Vertaalt uitstekend input naar kernachtige klantgerichte teksten
"Ik heb nauw samengewerkt met Mario tijdens een groot tendertraject waar CSU mijn bedrijf voor had ingehuurd. Ik heb Mario ervaren als een prettige samenwerkingspartner die uitstekend input naar goede kernachtige klantgerichte teksten wist te vertalen. Dit met een positieve uitslag van de tender als resultaat."

Rianne Kuik, expert in Dare to Lead

Ze weet waar ze het over heeft, is duidelijk en schrijft helder.
"Met Mario heb ik samengewerkt. Beiden als ZZP'er, zij als
tekstschrijver, ik als tender/bidmanager. Het was prettig samenwerken. Mario weet bij het inschrijven op aanbestedingen waar ze het over heeft, is duidelijk en schrijft helder. Kortom, prima samenwerking!"

Octavia Siertsema, aanbestedingsspecialst, tender-/bidmanager

"Creatief, helder en degelijk.
Mario is een uitstekende tekstschrijver met brede ervaring en belangstelling. Ze is creatief, helder en degelijk."

Geert-Jan Stolk, eigenaar communicatieadviesbureau Movement

Betrouwbaar, betrokken en prettig
"Mario heeft jaren de correcties voor Havana, het weekblad van de Hogeschool van Amsterdam, gedaan en werd na verloop van tijd bijna een extra redactielid. Niet alleen haalde ze de laatste spelfouten uit de kopij, maar dacht ook mee over vorm en inhoud. Betrouwbaar, betrokken, en ook nog een prettige collega!"

Wim de Jong, eindredacteur Het Parool

Hoge kwaliteit en altijd bereid om verder te denken dan de oorspronkelijke vraag
“Mario heeft voor de provincie Noord-Holland altijd prima werk verricht. Op de afgesproken tijd, hoge kwaliteit en altijd bereid om verder te denken dan de oorspronkelijke vraag. Maar vooral de samenwerking met Mario was erg prettig!”

Monique Botman, senior communicatieadviseur