Tekstschrijver met ervaring in schrijven van aanbestedingsteksten

geplaatst in: Tips voor aanbestedingen | 0

Professionele tekstschrijverAanbestedingsteksten schrijven.

Ik ben tekstschrijver en heb heel wat expertise opgebouwd in het schrijven van aanbestedingsteksten.  En dan overdrijf ik niet.  In de afgelopen jaren schreef ik veel, heel erg veel aanbestedingsteksten. Het is een vak apart.

Het ging om  aanbestedingen voor grote opdrachten op het gebied van schoonmaak, taaltrainingen, legionellapreventie, ICT, cursusmateriaal, levering van technische apparatuur, drukwerk, glazen wassen, beveiliging en begeleiding en re-integratie van mensen met niet-aangeboren hersenletsel.

Ik verdiepte me in de wensen en vragen van de meest uiteenlopende ´maatschappelijke functies´, zoals begeleidingscentra voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, woonwarenhuis IKEA, gemeentehuizen, Veiligheidsregio’s, AZC’s, Rijksmuseum, Stedelijk Museum, Scheepvaart Museum en EYE Filmuseum, academische en ‘gewone’ ziekenhuizen waaronder VU mc, UMCU en UMC St Radboud, basis-, middelbare en hogere scholen en universiteiten.

Bijzondere gebouwen zoals de verkeerstoren en Luchtverkeersleiding, de hallen van Schiphol, openbare gebouwen zoals gemeenten en provinciehuizen met een sterke publieksfunctie, tv-studio’s, ZIGGO DOME, ArenA, Waterschappen en industriële objecten, trams, bussen en metro´s, de NS.