Expertise aanbestedingsspecialisten

geplaatst in: Tips voor aanbestedingen | 0

Ik maak deel uit van netwerk van aanbestedingsspecialisten.

Hulp bij aanbesteden is geen overbodige luxe. Het is een tijdrovend karwei om het proces te doorgronden en fouten te voorkomen. Er zitten namelijk veel juridische, praktische en procedurele kanten aan. Wat mag en kan er allemaal wel en let op – wat niet?

Hoeveel tijd moet ik ervoor uit trekken? Wat moet ik allemaal aanleveren en hoe? Wat zijn de meestvoorkomende vragen en eisen? En vooral: hoe maak ik het meeste kans op de gunning?

Voor het schrijven van goede aanbestedingsteksten kunt u van mij op aan. Ik weet door deelname aan honderden aanbestedingen wat erbij komt kijken.

Hebt u advies nodig over het hele aanbestedingsproces, bijvoorbeeld de juridische of strategische kant of dat het al dan niet verstandig is om in te schrijven, dan zijn er verschillende excellente experts. De een weet meer van de juridische en procedurele kant, de ander weer meer van overtuigingstechnieken, weer een ander heeft veel ervaring met inkopers. Wij komen af en toe bij elkaar om expertise over tenders uit te wisselen en elkaar te steunen. Ook verwijzen we naar elkaar door. Of vullen elkaar aan.

Expertise aanbestedingsspecialisten

Gelukkig zijn er dus diverse aanbestedingsspecialisten die inschrijvers kunnen helpen. Of uw bedrijf voor het eerst meedoet aan een aanbesteding of door de wol geverfd is. Iedereen heeft baat bij onze expertise. Huur ons liefst in een vroeg stadium in, en niet pas als de aanbesteding al op de aanbestedingskalender staat. Dan heb je weinig tijd en kans meer om vragen te stellen of de aanbesteding bij te sturen (als je de opdrachtgever goed kent).

Ik kan u goed adviseren bij wie u met vragen terechtkunt, die mijn pet te boven gaan.