Kansen voor het MKB pakken

geplaatst in: Tips voor aanbestedingen | 0

U wilt met uw bedrijf meedoen aan aanbestedingen, maar denkt: oh jee, wat een werk die teksten! Wie moet die aanbestedingsteksten in hemelsnaam schrijven? Hoe zorgen we dat we de EMVI zijn?
Hoe verslaan we de concurrentie en winnen we?

U heeft er geen tijd of personeel voor om ‘werk te maken’ van overheidsopdrachten.  En dat is jammer.
Tenders en aanbestedingen leveren u immers werk op voor jaren.

Een middelgroot bedrijf zette recentelijk de stap en deed twee keer mee, ik schreef de teksten. Ze hebben beide keren het meerjarencontract gekregen. Terwijl ze niet eens de goedkoopste waren.

Doe mee MKB!

Ook voor het MKB zijn dit geweldige kansen. Laat die niet liggen. Maar ja, u moet er wel even wat in investeren, qua tijd en menskracht. Dat levert al snel wat op.

U wordt al moe als u eraan denkt.

(En eerlijk is eerlijk: aanbestedingsstukken zijn ook vaak taaie kost).

Ik weet wat ik in de aanbestedingsstukken goed moet bestuderen en wat ik gevoeglijk kan overslaan. Ik kijk fris tegen uw product, dienst of bedrijf aan. Ontleed waar u sterk in bent en wat u moet aanscherpen in uw aanbieding voor elke specifieke opdrachtgever.  Ik weet waar op gelet wordt, wat u vooral wél en liever níet moet doen.

Dus niet langer geaarzeld.

Gun uzelf de gunfactor. Besteed uw aanbesteding uit! De overheid wil ook graag het MKB grote opdrachten geven.

U doet mee aan de volgende aanbesteding waaraan u een lucratieve opdracht kunt overhouden. Deze gepokte en gemazelde tekstschrijver van aanbestedingsteksten gaat u daarbij ontzorgen.

Procedures en juridische vragen

Hebt u procedurele of juridische vragen? Ik maak deel uit van een landelijk werkend team van zelfstandige aanbestedingsspecialisten. Zo kan ik u helpen bij alle voorkomende vragen.

Bel me nu: 06 174 1 4711 of mail naar info@marioverhoeven.nl voor vrijblijvende informatie of prijsopgave.