Voorbeelden van aanbestedingen in schoonmaak

geplaatst in: Tips voor aanbestedingen | 0

UMC Utrecht

Voorbeelden van aanbestedingen in de schoonmaak

UMC Utrecht: Gewonnen tender. Zorgvuldigheid, werken volgens protocollen, hygiëne en gastvrijheid, aansluiten op het primaire proces, zeer tijdgebonden vaak, denk aan operatiekamers. Weten wat belangrijk is in een academisch ziekenhuis.

 

logo

Bijna gewonnen. Tweede  van alle inschrijvingen op tekst; zeer goede beoordeling vanwege grote mate van kennis en inleving in het primaire proces van het academisch ziekenhuis en hoe het schoonmaakteam zich daar volledig op instelde.

 

ING

Ik schreef de winnende teksten voor een mega-tender namelijk alle ING-kantoren en pinautomaten.
Mijn samenwerkingspartner van een extern bureau, Rianne Kuik zei hierover: ” Ik heb Mario ervaren als een prettige samenwerkingspartner die uitstekend input naar goede kernachtige klantgerichte teksten wist te vertalen. Dit met een positieve uitslag van de tender als resultaat.”

 

Laboratoria waar met bloed gewerkt wordt, protocollen, zorgvuldigheid, nauwgezet werken. Weten wat belangrijk is voor de opdrachtgever. Gewonnen!

 

 

 

 

Home GVB Reizen

 

 

 

Gewonnen tender. Efficiency, klantbeleving en inspelen op incidenten in de trams, verkeersopstoppingen, zwaar weer en Ajax-wedstrijden.

 

 

 

 

 

Bewaking en beveiliging van Gemeentehuis. Deskundigheid, adequaat handelen bij incidenten, 24/7 aanwezigheid bij calamiteiten borgen.

 

Hogeschool van Amsterdam

Weinig gebouwen worden zo intensief gebruikt als een onderwijslocatie. Hoe houd je die schoon? Welke activiteiten zijn er naast de lessen in de aula, gehoorzalen en restaurants? Mag er voor de deur gerookt worden? Laat zien dat je weet wat er speelt en hoe je dat oplost met je schoonmaakteam.

 

Studentenhuisvesting Nijmegen/Arnhem

Gewonnen aanbesteding op kwaliteit, terwijl het schoonmaakbedrijf niet de goedkoopste was. Maar dus wel de EMVI: economisch meest voordelige.

Huishoudelijke hulp in het kader van de WMO

Een opdracht met veel zorg voor de cliënten waar de schoonmakers aan huis komen. Gewonnen op kwaliteit.